fbpx

VrouwenCollectief wil maatregelen tegen influencer: beledigt 50-jarige alleenstaande moeder die geen man kan vinden

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Het is een zeer kwalijke zaak dat een 50- jarige alleenstaande moeder die via het internet haar hart heeft gelucht over haar onvermogen om een goede man te vinden voor het aangaan van een liefdesrelatie, zo ernstig wordt beledigd door de bekende influencer Darius.

De vrouw uit de VS vertelt op haar sociale media kanaal dat ze door een druk leven, onder meer het opvoeden van haar kinderen en andere verplichtingen, niet optimaal in staat is om te werken aan haar overgewicht en het verbeteren van haar uiterlijk.

Volgens haar moeten mannen rekeningen ermee houden dat niet elke vrouw altijd de mogelijkheid heeft om er aantrekkelijk uit te zien.

“In plaats van de vrouw moed in te spreken reageert deze influencer op meedogenloze wijze door deze dame vreselijk te beledigen en de meest kwetsende uitspraken te doen over haar uiterlijk”.

BEKIJK OOK
Dringende oproep relatiespecialist: krijg baby's voor het te laat is, een kinderloos bestaan is zeer somber

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Mannen vinden carrièrevrouwen enorm onaantrekkelijk, oordeelt relatiecoach

“Darius maakt zich dagelijks schuldig aan het neerhalen van vrouwen”, haalt het Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) aan.

De influencer met honderdduizenden volgers heeft zelfs het lef gehad om te zeggen dat de vrouw geen nek heeft, lijkt op iemand die door een tornado is getroffen, dat geen man iemand die zo dik eruit ziet wil hebben en als ze niet afslankt niet heel erg lang meer te leven heeft.

Het KIVC pleit er voor dat er maatregelen worden getroffen tegen bekende influencers die systematisch via het internet vrouwen diep beledigen.

“Het lijkt een trend te zijn geworden om vrouwen op het internet respectloos te krenken. Dit is zeer verwerpelijk gedrag”, stelt Jennifer Atmo van het VrouwenCollectief.

Foto: youtube

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER