fbpx

Val van bromfiets werd 45-jarige man fataal

GFC NIEUWSREDACTIE- De 45-jarige bromfietser, Jonathan Anches, heeft zondag na een verkeersongeval aan de J.A. Pengelstraat in Paramaribo, Suriname, ter plaatse het leven gelaten.

De politie van Centrum kreeg van het Command Center een melding dat er op voornoemde locatie ter hoogte van Ditra N.V. een verkeersongeval had plaatsgevonden.

De wetsdienaren deden de plek aan en troffen bij aankomst de bromfietser Jonathan die geen teken van leven meer vertoonde met een bastverwonding aan zijn behaard hoofd op het wegdek aan.

Volgens een verklaring van een ooggetuige reed Jonathan in een groep met andere bromfietsers over de J.A. Pengelstraat, komende vanuit de richting van de Keizerstraat en gaande in die van de Henck Arronstraat.

BEKIJK OOK
Roofverdachten klemgereden tijdens roadblock

Ter hoogte van pand nummer 25 verloor de bromfietser Jonathan de controle over de besturing van zijn bromfiets en viel op het wegdek met voor hem het noodlottige gevolg.

Het ontzielde lichaam van Jonathan is door de politie voor obductie in beslag genomen. Ook de bromfiets die aanzienlijke schade heeft, is ter herkeuring in beslag genomen.

Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de afdeling Verkeersunit van Regio Paramaribo.