fbpx

Vader publiceert vrolijke foto online en brengt daarna zijn kinderen om het leven

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 41-jarige man in Florida heeft dinsdag zijn twee jonge kinderen om het leven gebracht, en daarna zichzelf van het leven beroofd. Daarvoor publiceerde de man de bovenstaande foto op sociale media.

Nieuwszender WPLG meldde dat vader Humberto, de 9-jarige Matias en de 12-jarige Baleria, binnen een uur na het maken van de foto levenloos werden aangetroffen.

De moeder van de man vertelt het nieuwsmedium dat haar zoon leed aan een bipolaire stoornis en dat hij en zijn vrouw in augustus uit elkaar gingen.

In gesprek zei politiewoordvoerder Alvaro Zabaleta dat de moord-zelfmoord van dinsdag het gevolg was van een huiselijke ruzie.

Humberto’s ex-vrouw was op dat moment thuis, maar ze bleef ongedeerd. Getuigen hoorden haar schreeuwen nadat zij de drie lichamen in de buurt van een kanaal had ontdekt.

Een buurvrouw vertelde dat ze de jongen reanimeerde terwijl hun moeder hulp verleende aan haar kinderen.

De moeder van de 41-jarige deelt mede dat ze minuten voor de schietpartij via de telefoon met hem sprak en haar kleinkinderen te woord stond.

Zijn moeder onthulde ook dat haar zoon twee keer heeft geprobeerd om zelfmoord te plegen. De eerste poging deed hij als negenjarige.