fbpx

Twee verdachten aangehouden voor diefstal jachtgeweer en geld uit Fashionshop

GFC NIEUWSREDACTIE- Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben in samenwerking met de Recherche van Paramaribo op 29 augustus twee verdachten: Gillermo P. (36) en de 39-jarige Jerry T. respectievelijk te Menkendam en op de kruising van de Waaldijk- en de Burenstraat aangehouden.

Een eigenaar van een Fashionshop aan de Zwartenhovenbrugstraat deed op 21 juli aangifte van diefstal bij de politie van Centrum. Volgens hem zijn er door onbekenden weggenomen een jachtgeweer van het merk Remington, uit een kluis een onbekend geldbedrag en uit de kassa de dagopbrengst.

BEKIJK OOK
Fols uit bezorgdheid bij start nieuw schooljaar: leerkrachten gedeprimeerd

Na uitgewerkte informatie werden de veilig gestelde camerabeelden bekeken, waarbij de verdachten Gillermo en Jerry in beeld zijn gekomen.

Bij de aanhouding van Jerry, werd tijdens een onderzoek in het voertuig waarmee hij zich verplaatste 130 gram marihuana, twee fijn wegers en verpakkingsmateriaal aangetroffen en inbeslaggenomen. De drug, de fijn wegers en het verpakkingsmateriaal zijn overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade.

De verdachten Gillermo en Jerry zijn door de politie in verzekering gesteld.

De Recherche van Paramaribo is belast met het onderzoek in deze zaak.