fbpx

Surinamers die met kleren aan in het zwembad of de kreek zwemmen worden uitgelachen door toeristen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Surinamers zijn over het algemeen zeer vriendelijk tegenover buitenlandse toeristen en geven ze het gevoel zeer welkom te zijn in het land.

Een overgroot percentage is gastvrij, totaal niet arrogant maar juist spontaan en prettig in de omgang.

Daar valt niets negatief op aan te merken, vertelt een Nederlands koppel dat in Den Haag, Nederland, woont  aan GFC Nieuws.

De twee waren enkele jaren geleden op vakantie in het land en zeggen met veel plezier terug te kijken op hun vakantieperiode in het Zuid- Amerikaans land.

“Maar wat toen wel op onze lachspieren werkte en wij als heel vreemd hebben ervaren zijn de vrouwen daar die met al hun kleren aan in de kreek gaan zwemmen”.

BEKIJK OOK
Dames geven eerlijk toe: een geslachtsdeel korter dan 15 cm is niet interessant

“Dat hebben wij vaker meegemaakt. Zelfs in het hotel waar wij logeerden was er een vrouw volledig gekleed in zowel het bubbelbad en zwembad”.

“Tot nu toe snappen wij dat niet. Het water in de kreek daar is zo fris en qua temperatuur aangenaam. Maar waarom trekken zij geen bikini of badpak aan maar wel een lange jurk?”, vragen zij zich tot nu af.

Het stel leeft in de veronderstelling dat het volledig aangekleed in het water gaan van sommige dames in Suriname  te maken heeft met een voor hen nog onbekende geloofsovertuiging of traditie.