fbpx

Surinaamse vrouwen vinden een mooi gezicht nog steeds belangrijk

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De meeste Surinaamse vrouwen vinden het ondanks de economische crisis nog steeds erg belangrijk om er zo mooi mogelijk uit te zien.

Zelfs vrouwen ouder dat 80 jaar laten hun gezicht nog maandelijks behandelen en willen er aantrekkelijk en verzorgd uitzien.

Dat zegt de Europees gediplomeerde beautician Jennifer Atmo die verbonden is aan Constantin aan GFC Lifestyle.

De beautician van Constantin heeft ruim 16 jaar ervaring met het uitvoeren van gezichtsbehandelingen conform de modernste Duitse gezichtsbehandelmethoden en wordt door een meerderheid van haar clienten en collegae geclassificeerd als één van de beste in haar land.

Jennifer Atmo

De bekende beautician Jennifer Atmo van Constantin. Veel Surinaamse vrouwen vertellen aan haar dat zij hun uiterlijk niet zullen verwaarlozen en willen regelmatig door haar worden behandeld.

“Ik voer dagelijks veel gesprekken met vrouwen van alle leeftijden. De meesten van hen zeggen aan mij dat ze ondanks de moeilijke financiële omstandigheden er niet voor voelen om hun uiterlijk te verwaarlozen”.

BEKIJK OOK
Kale en korte man vol tatoeages één van 's werelds meest invloedrijke mannen

“Hun noodzakelijke boodschappen kunnen doen is volgens hen erg belangrijk, maar het esthetische, het elegant en sierlijk voor de dag komen ook”, aldus Jennifer Atmo die vooral gespecialiseerd is in de populaire FINHUD gezichtsbehandeling bij Constantin.

Foto ter illustratie.