Javaanse vrouw in Nederland 'ontmoet' haar overleden schoonmoeder in de badkamer

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 36- jarige Surinaamse- Javaanse vrouw is ervan overtuigd dat ze zondagmorgen haar  schoonmoeder die vorige week is  overleden heeft ontmoet toen ze in de badkuip lag te luisteren naar muziek.

De Nederlandse schoonmoeder van de vrouw die woont nabij Dordrecht (NL) overleed afgelopen woensdag op 79- jarige leeftijd na een ziekbed en wordt komende dinsdag gecremeerd. De twee hadden een zeer hechte vriendschapsband.
De vrouw vertelt dat ze ontspannen in haar badkuip met haar mobiel lag te luisteren naar een geluidsopname via Spotify. Op een gegeven moment veranderde er plotsklaps iets met de afstemming en kwamen er vreemde geluiden vanuit het toestel.
De mobiel begon vervolgens zelf over te schakelen naar een filmpje op YouTube dat ging over het geloof. Volgens de Surinaamse was ze geen moment bang, maar nam er integendeel een volledig rustgevoel bezit van haar.
Ze wist direct dat haar schoonmoeder in de badkamer was en zo haar aandacht probeerde te trekken, beweert ze. Ze zegt verder dat ze aan de overleden vrouw vertelde dat het goed is en ze kon gaan rusten.
“Ik heb toen mijn telefoon gepakt en mijn gevoel vertelde mij om te scrollen naar foto’s van haar kinderen. Maar ook toen gebeurde er iets heel vreemds want er werd zonder mijn commando geklikt op foto’s van haar kleinkinderen die toen steeds op het beeldscherm verschenen”, legt ze uit.
Volgens haar informatie is ze daarna direct uit de badkamer gestapt om haar man te vertellen wat er is gebeurd en dat ze er zeker van is dat het een boodschap is van de overledene.
GFC Nieuws verneemt verder dat de nuchtere Hollandse echtgenoot niet erin gelooft dat zijn overleden moeder signalen heeft gegeven en denkt dat de mobiel van zijn echtgenote een storing heeft gehad. Hij vindt het maar klinkklare onzin.
De Surinaamse blijft er echter bij  dat ze behalve de vreemde bewegingen en geluiden op haar mobiel die zich nooit eerder voordeden, ook de aanwezigheid van een entiteit in de badkamer heeft gevoeld.
“Het was 100 procent mijn overleden schoonmoeder die in de badkamer is geweest. Ik weet het zeker!”, stelt ze vol overtuiging.
Foto: Stefano Pollio