fbpx

Surinaamse regeringsmensen zouden zich diep moeten schamen

INGEZONDEN- Er zijn mensen in Suriname die er geen moeite mee lijken te hebben hun schaamtegevoelens aan kant te zetten.

Zo ook de mensen die deel uitmaken van de huidige regering onder leiding van C. Santokhi. Wanneer je ze tegenkomt, lopen zij erbij alsof ze geweldig zijn en wanen zich soms zelfs een soort godheid.

Alsof hetgeen zijn presteren zo bijzonder goed is.

Maar een ieder die het verstand laat prevaleren weet heel goed dat deze zogenaamde politici zeer incompetent zijn en door hun ondeskundig handelen Suriname verder geruïneerd wordt. Zij maken er een grote ravage van.

BELOVEN IS HUN WAPEN

Al voor het aantreden van deze regering zijn er valse beloften gedaan. En dat proces is sindsdien doorgegaan. Het beloven is hun wapen en het ignorante volk trapt steeds in deze zo doorzichtige val.

Zo werd beloofd dat de wisselkoers voor de Amerikaanse dollar naar beneden zou worden bijgesteld en de prijzen van levensmiddelen omlaag zouden gaan.

De koers zou SRD 7 voor 1 US$ worden. Het bleek al gauw een grote leugen te zijn, enkel om de politieke macht te vergaren. Heden ten dagen, midden november 2022, is de koers SRD 32 voor 1US$.

BEKIJK OOK
Zielig dat vrouwen en mannen zich zo uitsloven om indruk op anderen te maken

De prijzen van levensmiddelen, goederen en diensten zijn zowat het tienvoudige in vergelijking met slechts enkele jaren geleden.

Er is alleen maar sprake van verval, maar toch gaan deze zogenaamde deskundigen van de regering door met het doen van beloften waarvan ze weten die niet waar te kunnen maken.

Ik zou mij persoonlijk zeer diep schamen om deel te zijn van dit regeringskliekje dat het arme volk zo consequent aan het lijntje houdt, volledig leegzuigt maar wel zichzelf verrijkt.

De leden van deze regering zouden eens moeten weten hoeveel mensen vol afschuw op hen neerkijken. De arrogantie zou snel plaats maken voor extreme bedeesdheid.

Mevrouw S. Cruden

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud