Surinaamse moeder woedend nadat 17- jarige dochter tattoo op arm cadeau kreeg

GFC NIEUWSREDACTIE- Een moeder van een 17- jarig meisje dat woont in het district Commewijne in Suriname is woedend omdat er zonder haar toestemming een tattoo is geplaatst op de onderarm van haar kind.

De vrouw wil dat de wetgeving in Suriname zo snel mogelijk wordt gewijzigd en officieel toestemming moet worden gegeven door ouders indien minderjarigen zich willen laten tatoeëren.

De tiener heeft als cadeau een klein tekentje met de initialen van haar even oude vriend op haar lichaam mogen plaatsen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Veel vraag in Suriname naar ‘7 kilo afvallen per maand- kuur’

Dat zou nota bene door een ongekwalificeerd persoon, een oom van haar vriend, en mogelijk onder niet steriele omstandigheden zijn gebeurd.

GFC Nieuws verneemt dat de moeder nagaat hoe de tatoeage moet worden verwijderd. Ook wil ze dat er maatregelen tegen de zogenaamde tatoeëerder worden getroffen en hij voor de kosten opdraait.

Hij zou volgens de ouder moeten weten dat de tieners niet in staat zijn om de juiste keuzes te maken en zou daarom eerst toestemming van de moeder of vader moeten krijgen om het meisje te mogen tatoeëren.

Foto ter illustratie.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten