Surinaamse familie boos op neven en nichten in Holland omdat zij begrafenis niet bijwonen

doodskist begrafenis

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Familie in Nederland die aan hun bloedverwanten in Suriname doorgaven niet aanwezig te zullen zijn op de begrafenis van hun oma in Paramaribo, worden beschuldigd van een gebrek aan respect en betrokkenheid.

Hun afwezigheid wordt naar verluidt toegeschreven aan het feit dat sommige neven en nichten geen emotionele band hebben gehad met de overledene, en enkelen zelfs nog niet in het Zuid-Amerikaanse land zijn geweest voor vakantie.

GFC Lifestyle werd door een persoon dichtbij de familie op de hoogte gesteld van de ontstane situatie.

“We zijn diep teleurgesteld. We hadden gerekend op steun en medeleven van familie in het buitenland. In plaats daarvan laten zij ons in de steek.”

De familie in Suriname gaf aan de banden met sommige van hun neven en nichten in Nederland mogelijk te willen verbreken vanwege de teweeggebrachte frustratie.

“Ook de afgelopen jaren hebben zij weinig van zich laten horen, ondanks ze weten hoe lastig de financiële situatie in Suriname is. Ze hebben nooit een steentje bijgedragen,” vernam GFC verder van de ’teleurgestelden.’

OOK INTERESSANT
IT'ers in San Francisco betalen $700 per maand om een bed te huren

Een groot gedeelte van de Nederlandse tak van de familie zou al jaren niet meer in Zuid-Amerika zijn geweest en derhalve nauwelijks een connectie voelen met hun bloedverwanten aldaar. Dit gaven zij op als reden voor hun bezoekweigering.

Foto ter illustratie.