Surichange Bank benoemt Terence Gonesh tot directeur

GFC NIEUWSREDACTIE- Terence Gonesh is benoemd tot commercieel directeur van Surichange Bank N.V. in Suriname.

Dit geschiedde met volledige ondersteuning van de Raad van Commissarissen en de aandeelhouders van de bank en met goedkeuring van de Centrale Bank van Suriname.

Gonesh is geen onbekende in het Surinaamse bankwezen en heeft jarenlange kennis en ervaring opgedaan bij zowel Nederlandse als lokale banken.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Erotische filmster was wekenlang verlamd en bijna overleden vanwege vitaminetekort

“Wij hebben er daarom alle vertrouwen in dat hij een wezenlijke bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van de Surichange Bank N.V., en wensen hem hierbij veel succes toe”, laat de bank weten.

De nieuwe directeur zal zich toeleggen op de institutionele versterking van de bank en structurele versterking van de marktpositie van de bank. Hiertoe is inmiddels een nieuw strategisch meerjarenplan opgesteld en in uitvoering.

De bank zal worden gemoderniseerd in lijn met de behoefte van de markt. Dienstbaarheid aan de klanten en uitbreiding van het dienstenpakket aan lokale klanten en de diaspora zullen centraal staan.

Inmiddels is de Chief Executive Officer, Herman Vijzelman, per 15 juli met pensioen en vervult Gonesh tevens de functie van acting Chief Executive Officer.

Vijzelman heeft in de afgelopen twee jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan het bestuur van de bank waarvoor onze dank.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten