Stichting Ronnie Brunswijk viert Moederdag met moeders van Ashiana

GFC NIEUWSREDACTIE- Stichting Ronnie Brunswijk, voor Groei en Ontwikkeling onder leiding van Adolfina Cairo heeft vrijdag Moederdag gevierd met de bewoners van Huize Ashiana.

Cairo heeft alle moeders een onvergetelijke dag bezorgd. Op het terrein is een luchtig programma afgewerkt waarbij elke moeder in aanmerking is gekomen voor een voedselpakket.

Brenda van Daal, directeur van huize Ashiana is de partner van vicepresident Ronnie Brunswijk zeer erkentelijk.

De directeur zegt dat er dubbel reden is voor een feest. De eerste reden ligt in de waardering die Huize Ashiana kreeg na een hele periode van verwaarlozing.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Steeds meer Surinamers brengen hun eigen landgenoten onbewust om het leven

Ten tweede is het de eerste keer dat een vrouw van een vicepresident het tehuis heeft bezocht.

“Als moeder van vele kinderen weet ik wat het is om moeder te zijn. Een moeder is bereid om alles te doen om haar kroost te beschermen.”

“Een moeder is bereid om over bergen en door dalen te gaan voor haar kroost. Ongeacht de leeftijd, fysieke gesteldheid of toestand waarin een moeder verkeerd, mama e tan mama! Ze verdienen onze waardering,” gaf Cairo aan.

Zij beloofde het tehuis wederom te bezoeken, om samen met de bewoners en de medewerkers oplossingsmodellen voor de problemen waarmee Huize Ashiana kampt te zoeken.

De Stichting heeft zaterdag Moederdag gevierd met de bewoners van Esther stichting en zijn er donaties gedaan aan verschillende instanties en organisaties.

Overige berichten