Schrik en boosheid na roofoverval Abra Broki, familieleden treuren ter plekke

GFC NIEUWSREDACTIE- De 57-jarige Cliff S. is de persoon die vandaag is doodgeschoten aan de Calcuttastraat in Suriname tijdens een schokkend incident te Abra Broki.

Het slachtoffer, van inheemse afkomst, werd het doelwit van een gewelddadige aanval die resulteerde in zijn fatale verwondingen.

De familie van het slachtoffer heeft in reactie op het tragische voorval rituelen uitgevoerd om zijn geest los te maken van de plaats delict.

Onder leiding van oom Rob en tante Jo werden deze rituelen uitgevoerd in een poging om de ziel van de overledene te begeleiden. De diep verankerde culturele waarden en tradities van de inheemse gemeenschap kwamen tot uiting in dit emotionele moment.

Het incident vond plaats toen het voertuig, bestuurd door Clarence R. (30 jaar oud), werd gedwongen tot stoppen door een wit gelakte Toyota Wish op de Calcuttastraat.

OOK INTERESSANT
Vier verdachten aangehouden in drugshandelzaak langs de Weg naar Papatam en de Luitenant Weyneweg

Vier gewapende mannen stapten uit de witte auto en openden het vuur op het voertuig van het slachtoffer. De geloste schoten, tot wel twintig in aantal, raakten Cliff S. in zijn buik en dijbeen, met fatale gevolgen.

Terwijl het slachtoffer het leven liet, bleef de bestuurder Clarence ongedeerd tijdens het angstaanjagende incident.

De overvallers sloegen de achterruit van het voertuig stuk en beroofden het van vier tassen voordat ze de plaats van het misdrijf verlieten.

Bij aankomst in het ziekenhuis werd Cliff S. in kritieke toestand opgenomen, maar hij overleed kort daarna aan zijn verwondingen.

De plaats delict werd onderworpen aan een grondig onderzoek, waarbij meer dan twintig hulzen van verschillende kalibers werden verzameld als bewijsmateriaal.

OOK INTERESSANT
Succesvolle veiligheidsoperatie leidt tot arrestaties en drugsvondst

De tragische gebeurtenis werpt een schaduw over het leven van Cliff S., die op het moment van de aanval vrij was van dienst. Het noodlot sloeg toe toen hij werd gevraagd om in te springen voor een afwezige collega. Het lichaam van het slachtoffer is in beslag genomen voor obductie, als onderdeel van het lopende onderzoek.

De lokale gemeenschap en autoriteiten zijn geschokt door dit gewelddadige incident. Het werpt een sombere blik op de veiligheidssituatie in het land en benadrukt de noodzaak van maatregelen om dergelijke misdaden te voorkomen en de veiligheid van de burgers te waarborgen.

De nabestaanden van het slachtoffer worden omringd door steun van vrienden en medeleven van de gemeenschap, terwijl zij proberen om te gaan met het verlies van hun geliefde familielid.