Ruzie tussen erfbewoners eindigt in vechtpartij

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Livorno heeft op 30 oktober de 37-jarige Johan B. voor zware mishandeling aangehouden.

Een jongeman deed eerder op die dag met een armfractuur het politiebureau aan en verklaarde aan de wetsdienaren met een houtenbalk te zijn mishandeld door zijn erfbewoner Johan.

Naar zeggen van het slachtoffer woont hij op een perceel met een aantal erfwoningen, waarbij de bewoners gebruik moeten maken van een gemeenschappelijke erfkraan. Dit zorgt steeds weer voor problemen, waarbij hij op 30 oktober ruzie kreeg met Johan.

Hij verklaarde dat hij uit het bad kwam en zag dat zijn emmer die hij onder de kraan had geplaatst om te vullen door Johan was weggehaald.

De jongeman plaatste toen zijn emmer om te vullen. Hierdoor ontstond er een woordenwisseling tussen hem en Johan, die uitmondde in een ruzie.

Tijdens de ruzie bracht Johan hem met een houtenbalk een slag toe aan zijn linker bovenarm.

Het slachtoffer werd voor medische behandeling met het politievoertuig overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De verdachte meldde zich kort daarna op het politiebureau aan en werd direct aangehouden.

Johan werd voorgeleid en door de politie in verzekering gesteld.