fbpx

Regering Suriname in paniek! Roadblocks plaatsen is absurd, wij leven niet in Noord- Korea

INGEZONDEN- De regering van Suriname lijkt de kluts volledig kwijt te zijn geraakt en treft maatregelen die zeer ondoordacht en autoritair zijn.

Met het plaatsen van roadblocks worden wij nog meer in een hoekje gedrukt door de bevelen van de staat. Waar haalt de overheid het lef vandaan om voor burgers te bepalen waar zij hun boodschappen willen halen?

Als ik mijn spullen in Noord wil gaan kopen terwijl ik in Zuid woon, is dat mijn goed recht! Wij leven niet in Noord- Korea, hoewel ik dat gevoel nu steeds meer begin te krijgen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Suriname is in een crisissituatie! Waar blijven de SMS- berichten?

Dat de overheid nog steeds niet begrijpt dat deze strenge regels, het opsluiten van bijna de gehele bevolking en het plaatsen van roadblocks, niet werken, is triest.

Door de belachelijke bevelen die worden uitgevaardigd creëert men alleen meer onrust, wanorde, files, hamsteren en nog veel meer wrevel.

Het is nu al een janboel in het verkeer! Dan wil men nu meer roadblocks gaan plaatsen? Hoe langer moeten de files nog worden? Wil men het juist chaotischer maken?

OOK INTERESSANT
Zeldzame 4300 jaar oude koperen staven ontdekt in Oman

In plaats van de nadruk te leggen op een betere controle van het naleven van de maatregelen die echt werken, wil men roadblocks plaatsen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Chaos in Paramaribo door onnodige paniek, regering moet meer voorlichting geven

De maatregelen die echt werken!

1. Binnenruimtes veel beter laten ventileren, ramen moeten dus open. Geef dagelijks voorlichting via SMS in verschillende talen!

2. 2 meter afstand van elkaar bewaren! Geef dagelijks voorlichting via SMS in verschillende talen!

3. Goede kwaliteit mondkapjes- FFP2 / N95 of dubbele mondkapjes adviseren! Geef dagelijks voorlichting via SMS in verschillende talen!

4. Zoveel mogelijk activiteiten verplaatsen naar de buitenlucht! Geef dagelijks voorlichting via SMS in verschillende talen!

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]