fbpx

Rechter Judy zegt dat voormalige buurman Justin Bieber ‘doodsbang’ voor haar was

GFC NIEUWSREDACTIE- Rechter Judy beweert dat voormalige buurman Justin Bieber vroeger “doodsbang” voor haar was en maatregelen nam om mogelijke ontmoetingen in hun complex te voorkomen.

De no-nonsense tv-persoonlijkheid en voormalige aanklager, volledige naam Judy Sheindlin, vertelde Access in een maandag gepubliceerd interview dat sommige van haar eerdere opmerkingen over de popster hem schichtig maakten rond haar.

“Hij is doodsbang voor mij”, zei ze. “Er was een periode voordat hij volwassen werd, dat hij dwaas was en dwaze dingen deed. Ik moet er iets over hebben gezegd en toen begreep ik dat hij de mensen aan de voordeur betaalde om hen te laten weten wanneer ik er was, komen en gaan, zodat hij me niet hoefde tegen te komen.”

Het dwaze gedrag waar de rechter naar verwijst, lijkt de arrestatie van Bieber in 2014 te zijn voor rijden onder invloed, op 19-jarige leeftijd.

Voorafgaand aan die arrestatie had de ‘Baby’-zanger herhaaldelijk met de wet te maken gehad, waaronder beschuldigingen met betrekking tot vandalisme en het mishandelen van een limo-chauffeur. In het jaar van zijn DIU-arrestatie had rechter Judy strenge woorden over de popster.

“Beroemdheid zijn is een geschenk; je kunt het eerbiedig behandelen, of je kunt jezelf voor de gek houden, en hij doet heel goed werk door zichzelf voor de gek te houden,” vertelde ze destijds aan CBS News.

BEKIJK OOK
Candace Owens zegt dat Kim Kardashian geen 'ziel' heeft om bij Balenciaga te blijven

“En ik vind het triest. Niemand zal zich herinneren dat hij een marginale zanger was, maar ze zullen zich een jong kind herinneren, dat de kans had om alles te hebben, en die het blaast door zich als een dwaas te gedragen. ”

Bieber, nu 28, heeft zich in de jaren daarna uitgesproken over zijn vroegere verslavingsstrijd en nuchterheid. Zijn 2020 YouTube Originals-docuseries Seasons documenteert veel van de onrust, evenals zijn strijd tegen de ziekte van Lyme.

“Ik ben vastbesloten om beter te worden en toegewijd om te doen wat ik moet doen, of het nu onhandig is of niet, omdat ik weet dat het uiteindelijk niet alleen voor mij is”, zegt hij in de docu. “De beste ik zijn zal me helpen de beste echtgenoot te zijn, de beste vader, de beste vriend die ik mogelijk kan zijn.”

Foto: SONJA FLEMMING/CBS VIA GETTY IMAGES; THEO WARGO/GETTY IMAGES