fbpx

RBTP houdt verdachte dodelijke steekpartij Hogestraat aan

GFC NIEUWSREDACTIE- De 37-jarige Medellien Evans is bij een steekpartij aan de Hogestraat ter plaatse komen te overlijden.

Door het Command Center van de Surinaamse politie werd er een algemene oproep gelanceerd voor de diverse politie-eenheden op het veld. Bij aankomst van de politie op de locatie had de verdachte de plek reeds verlaten.

Na bekomen informatie en goed speurwerk van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) werd de 26-jarige verdachte Quinten M. bij een visbedrijf in het ressort Livorno aangehouden.

Naar zeggen van de verdachte moest hij het slachtoffer SRD 300,- betalen. Toen Medellien naar zijn geld vroeg en deze niet kon krijgen, ontstond er een woordenwisseling tussen de twee jongemannen.

BEKIJK OOK
MinOWC financiert muziek educatiecentrum Commewijne

Bij die gelegenheid haalde Medellien een vuistvuurwapen te voorschijn, haalde de trekker over, maar het wapen ging niet af. Met een scherp voorwerp dat hij bij zich had, viel de verdachte zijn tegenstander aan en bracht hem steekverwondingen toe.

Het ontzielde lichaam van Medellien is voor obductie in beslag genomen, terwijl Quinten na te zijn voorgeleid in verzekering is gesteld.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, meldt het KPS.