fbpx

President Santokhi naar Barbados voor ACTIF2022

GFC NIEUWSREDACTIE- President Santokhi heeft samen met de vicepresident Ronnie Brunswijk het protocol van overdracht getekend op het ministerie van Buitenlandse Zaken International Business en Internationale Samenwerking.

Het staatshoofd vertrok vandaag vanuit het vliegveld te Zorg en Hoop om de Afri-Caribbean Trade & Investment Forum (ACTIF2022), bij te wonen in Bridgetown-Barbados.

ACTIF2022 wordt georganiseerd door de regering van Barbados en de African Export-Import Bank (Afreximbank). President Santokhi zal deze bijwonen in de hoedanigheid van Caricom voorzitter.

BEKIJK OOK
Man mogelijk vermoord en gedumpt langs de weg

Het evenement dat tussen 1 en 3 september zal plaatsvinden heeft als thema “One People, One Destiny: Uniting and Re-imagining Our Future”

Het doel van dit event is het bevorderen van de ontwikkeling van strategische en zakelijke partnerschappen tussen zakenlui van Afrika en het Caribisch gebied.

In de periode van afwezigheid van president Santokhi neemt Vicepresident Brunswijk neemt waar als president van de Republiek Suriname.