fbpx

President Brunswijk zal ervoor zorgen dat arme mensen in Suriname veel geld krijgen

INGEZONDEN- DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud

Het moet nu ook eerlijk worden toegegeven. Vicepresident Ronnie Brunswijk heeft al langer bewezen dat hij een zwak heeft voor mensen die het op financieel vlak heel erg moeilijk hebben.

En zoals een ieder dat al weet, dat zijn er in Suriname een heleboel. Geschat wordt dat tenminste 90 procent van de bevolking te kampen heeft met een gebrek aan geld.

Deze bewindsman doet alles wat in zijn vermogen ligt om deze financieel zwakkeren in onze samenleving te helpen. Geen mens kan dat tegenspreken.

BEKIJK OOK : Behandelingen Constantin kwalitatief beste in Suriname, blijkt uit onderzoek Consumentenbond

Maar Brunswijk staat ook altijd klaar voor personen met ernstige gezondheidsklachten die dringend hulp nodig hebben.

Wij mogen concluderen dat deze man voeling heeft met het volk, ongeacht hun kleur of afkomst. Brunswijk staat klaar om een ieder in nood te helpen.

BEKIJK OOK
Dat steeds meer vrouwen arroganter worden is de schuld van goedkope mannen

Het moet daarom niemand verwonderen wanneer de partij van Brunswijk bij de volgende verkiezingen enorm goed scoort en misschien wel de grootse wordt.

Immers, het Surinaamse kiezersvolk hunkert naar een sterke leider met veel meer empathisch vermogen. Een man van het volk die meer geld wil brengen in hun portemonnee.

Feit is dat Brunswijk in veel opzichten positief is gegroeid. Niemand had verwacht dat hij zo een goede performance als vp zou neerzetten.

Het is niet onmogelijk dat hij als president een zeer sociaal beleid zal voeren en ervoor zal zorgen dat veel arme mensen het veel beter zullen krijgen.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud