fbpx

Behandelingen Constantin goedkoopste en kwalitatief beste in Suriname, blijkt uit onderzoek Consumentenbond

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE– Personen in Suriname die hun gezicht willen behandelen, maar ook diegenen die willen afslanken of kampen met chronische pijnklachten of andere lichamelijke ongemakken of problemen zijn het beste geholpen bij Constantin in het noorden van Paramaribo.

Dat is het oordeel van de Surinaamse Consumentenbond na uitvoerig onderzoek.

De Consumentenbond laat aan GFC Nieuws weten dat uit hun onderzoek blijkt dat de verschillende behandelingen in de kliniek van Constantin in Noord – Paramaribo, de goedkoopste maar ook meest effectieve zijn in Suriname.

“Behalve de relatief lagere prijzen is de kwaliteit van de gezichtsbehandelingen, maar ook die om af te slanken of chronische pijnklachten te verminderen of weg te nemen bovengemiddeld goed”.

“Op basis van de lage behandelprijzen die worden gehanteerd in samenhang met de zeer hoge kwaliteit en effectiviteit is de conclusie door ons getrokken dat clienten bij Constantin veel meer baat hebben in vergelijking met elders”, stelt de Surinaamse Consumentenbond.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Waarom vrouwen, maar ook mannen met bloedarmoede vaak niet goed geholpen zijn met alleen ijzertabletten

Een manager van Constantin zegt in een reactie aan GFC verheugd te zijn met het positieve waardeoordeel van de Consumentenbond.

BEKIJK OOK
Je vriend of vriendin oraal verwennen verhoogt risico op keelkanker

“Ons streven is altijd om zo goedkoop mogelijk kwalitatief hoogwaardige en effectieve behandelingen uit te voeren”.

“Op het gebied van gezichtsbehandelingen, afslanken en behandelingen van pijnklachten en andere veel voorkomende lichamelijke problemen maken wij gebruik van de nieuwste en beste inzichten uit het buitenland”.

“In dit kader krijgen wij ruime kennisondersteuning van diverse topexperts uit Duitsland, Nederland en de Verenigde Staten van Amerika”, is de uitleg.

Het beleid  van Constantin is erop gericht  om clienten zoveel mogelijk middels de beste natuurlijke methoden te helpen.

Daarbij wordt ook regelmatig de advieshulp uit het buitenland ingeroepen van de Europese topexpert op het gebied van afslanken en verjonging Jonathan Clarke.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER BEHANDELINGEN BIJ CONSTANTIN OF BEL MET 454682 / 8914140.