fbpx

Postuum benoeming voor 28-jarige die 9 dagen stierf voor zijn beëdiging tot advocaat

GFC NIEUWSREDACTIE- Negen dagen voordat hij zou worden beëdigd als advocaat, stierf Vikram op mysterieuze wijze in zijn slaap op 28-jarige leeftijd.

Maandag schreef Vikram ‘juridische geschiedenis’ door als eerste postuum te worden benoemd als advocaat. Hij werd levenloos door zijn moeder op de grond aangetroffen. Er wordt verteld dat hij geen gezondheidsklachten had.

“Het geeft een dubbel gevoel,” zegt zijn moeder, Ramoti (62) aan nieuwssite StraitsTimes terwijl ze haar tranen probeert tegen te houden. Vikram was woonachtig in Singapore, maar studeerde rechten in Engeland.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Veel ophef om 19-jarige dame die trouwt met 42 jaar oudere man, politie ingeschakeld door ouders

Een rechter van het Hooggerechtshof zei bij de toekenning van het verzoek om toelating van Vikram: “Vanwege de inspanningen van de heer Vikram zelf, zal gerechtigheid worden gediend als zijn verzoek wordt goedgekeurd.”

BEKIJK OOK
Politieagent (23) bedrijft de liefde met meisje (13) tijdens dienst

De rechter merkte op dat hij niet alleen aan alle toelatingseisen had voldaan, maar dat hij ook had verzocht om voltijds te werken als pro-deo advocaat om beklaagden te vertegenwoordigen die zich geen advocaat kunnen veroorloven.

Foto: RATNA MISHRA

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER