fbpx

Politietop Regio Midden in spoedoverleg bijeen

GFC NIEUWSREDACTIE- De politietop van Regio Midden is zondag voor spoedoverleg bijeen geweest over de berovingen in Brokopondo.

Tijdens het spoedoverleg zijn er issues die veiligheid rakende in Regio Midden besproken en zijn er instructies gegeven door de Directeur Operaties, Commissaris van politie Bryan Isaacs aan de politietop van Regio Midden.

In het kader van het Zero Tolerance veiligheidsbeleid zal de aansturing van de handhavingstaken van de politie in Regio Midden strakker worden uitgevoerd.

Analyse resultaten van de berovingsgevallen in Brokopondo laat zien dat onder meer ruw goud bij haast alle gevallen worden buitgemaakt van de slachtoffers. De politie werkt met man en macht om de verdachten in te rekenen.

Er zal eveneens kordaat worden opgetreden tegen de vergunninghouders van winkels die na 23 uur nog open zijn alsook de houders van Suribet shops die tot laat in de avond open zijn.

BEKIJK OOK
LVV informeert ondernemers over exportmarkten Trinidad en Barbados

De politie doet een dringend beroep op de samenleving om alert te zijn en de politie zo spoedig mogelijk te melden bij het constateren van ongeregeldheden.

Informatie kan worden doorgespeeld aan de Command Center via 115 of het dichtsbijzijnde politiebureau. Daarbij is van belang: signalement beschrijving, kenteken nummer van voertuigen, type en kleur van de voertuigen of alle andere informatie die kan leiden tot het zichtbaar maken van verdachten. De politie rekent op de hulp en medewerking van de samenleving.