fbpx

Politiebericht overleden 17-jarige tiener dag na verkeersongeval

GFC NIEUWSREDACTIE- De 17-jarige bijrijder Ishitha Harangi is na een eenzijdige aanrijding aan de Henry Fernandesweg in Suriname op dinsdag 1 november in het ziekenhuis overleden.

Het slachtoffer was op maandag 31 oktober betrokken bij een eenzijdige aanrijding aan de Henry Fernandesweg. De politie van het bureau Kwatta deed na een telefonische melding van de aanrijding de locatie aan voor onderzoek.

Bij aankomst van de politie bleek de bijrijder Ishitha voor het bekomen van medische hulp al per eigen gelegenheid te zijn vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij werd ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, alwaar zij op 1 november de geest gaf.

Volgens een verklaring van de bestuurder – zijnde de vader van de tiener – reed hij over de Henry Fernandesweg. Hij kwam vanuit de richting van de Kwattaweg gaande richting Bolletriehee.

BEKIJK OOK
VIDS op Onafhankelijkheidsdag 2022: Wat valt er te vieren?

De man zag plotseling tijdens het rijden een gedierte voor zijn voertuig. Hierdoor week hij uit en kwam tegen een mast van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) aan.

De autobestuurder was niet onder invloed van alcohol en is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

Het ontzielde lichaam van Ishitha is voor obductie door de politie in beslag genomen.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.