fbpx

Politie onderzoekt dodelijk verkeersongeval Coronie

GFC NIEUWSREDACTIE- De 22-jarige bijrijder Soraya Sibelo is in de middag van 12 augustus bij een verkeersongeval nabij km 160 op de afdamming in het district Coronie komen te overlijden.

De politie van het bureau Coronie koerste na de verkregen melding van het verkeersongeval met dodelijk afloop naar de locatie. Bij aankomst troffen de wetsdienaren een voertuig in de langs de weg lopende trens aan.

Zowel de bestuurder als de bijrijder Soraya waren reeds door omstanders uit het voertuig gehaald. De automobilist was niet aanspreekbaar, terwijl de bijrijder geen teken van leven meer vertoonde.

De bestuurder C.R. (34) werd voor medische hulp per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum (MMC) in het district Nickerie.

BEKIJK OOK
Aanhoudingen tijdens roadblock; acht verdachten ingesloten

Volgens het voorlopig onderzoek reden de bestuurder en de bijrijder omstreeks 14.30 uur vanuit Paramaribo richting Nickerie. Nabij km 160 op de afdamming in het district Coronie verloor C.R. door tot nog toe onbekende reden de controle over de besturing van het voertuig. De auto sloeg vervolgens over de kop en kwam een aantal meters verder in een ondiepe langs de weg lopende trens terecht.

Het ontzielde lichaam van Soraya is door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

De politie van Coronie is belast met het onderzoek van dit verkeersongeval.