Politie Latour houdt 19-jarige aan voor mishandeling tante

GFC NIEUWSREDACTIE- De 19-jarige verdachte S.R. is op 21 januari door de politie van Latour voor mishandeling van zijn tante B.A. aangehouden.

B.A. deed eerder op die dag aangifte tegen hem. Zij verklaarde dat ze S.R. vanaf zijn 16e jaar heeft opgevangen. Dit nadat hij voor druggerelateerde zaken in aanraking was gekomen met de politie. Daarnaast is hij drugsgebruiker en onhandelbaar.

De tante die van beroep plantenverkoopster is, heeft vaker klachten van bedreiging doorgegeven aan de politie, maar zelfs nooit aangifte gedaan. Ze heeft haar neefje vaker betrokken bij haar verkoopactiviteiten om hem af te leiden en bezig te houden, zodat hij zijn eigen geld kon verdienen.

Onderweg naar hun verkooplocatie raakten zij en haar neefje S.R. op 21 januari in een woordenwisseling. Uit boosheid pakte S.R. een lege krat die in de auto was en gooide die op de planten van zijn tante. Zij bracht haar voertuig tot stilstand, waarna S.R. uitstapte. Een poging om hem tegen te houden, resulteerde in een paar vuistslagen die zij moest incasseren en bedreigde hij haar met de dood.

De verdachte werd opgespoord en in de nabije omgeving aangehouden.

Hij is in hechtenis genomen.

Overige berichten