fbpx

Politie informeert over ontvoering jonge vrouw

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van De Nieuwe Grond bijgestaan door leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) hebben op 19 augustus de 23-jarige Fransman Sean-Paul J. opgespoord en aangehouden op een adres te Wanica voor ontvoering van zijn ex-partner.

Na verkregen melding dat er schoten waren gelost op een adres in het district Wanica, deed de politie van De Nieuwe grond de locatie aan. Van een vrouw die ter plaatse werd aangetroffen, werd vernomen dat een dame kort voor de komst van de politie was ontvoerd.

De wetsdienaren stelden direct een onderzoek in en begaven zich naar het adres alwaar het slachtoffer D.S. woonachtig is. Naar zeggen van een huisgenoot van het slachtoffer herkende zij het voertuig waarin de bestuurder Th.K. en twee andere vrouwen in zaten, als te zijn het voertuig van haar ex-zwager Sean-Paul.

BEKIJK OOK
31-jarige autobestuurder zonder rijbewijs rijdt bromfietser ziekenhuis in

Naar aanleiding van deze informatie zette de politie hun onderzoek voort en op een ander adres eveneens te Wanica trof zij bedoelde voertuig aan.

Bij het zien van de politie gooide Th.K. het wapen waarmee Sean-Paul een schot had gelost in een bosschage. Op zijn aanwijzing werd deze gevonden en in beslag genomen.

Hierna slaagde de politieambtenaren erin Sean-Paul die op het zelfde adres vertoefde, aan te houden.

Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat hij zijn ex-vriendin D.S. met geweld in het voertuig had geduwd en vermoedelijk na een eindje met haar te hebben gereden, weer vrij liet.

Sean Paul is in het belang van het onderzoek ingesloten.