Politie informeert over doodgereden 55-jarige voetganger

Kaars

GFC NIEUWSREDACTIE – Op maandag 18 september heeft een tragisch verkeersongeval plaatsgevonden op de Welgedacht B weg in Suriname, waarbij een 55-jarige voetganger met de initialen S.B. het leven liet.

De politie van bureau De Nieuwe Grond kreeg vroeg in de ochtend een melding van een aanrijding tussen een personenauto en de voetganger ter hoogte van de Ghogliweg.

Het voorlopige onderzoek wijst uit dat zowel de voetganger als de 29-jarige bestuurder, Z.A., zich op de Welgedacht B weg bevonden, komend vanuit de richting van de Magentakanaalweg en onderweg naar de Indira Gandhiweg.

Op de Ghogliweg hield de bestuurder geen rekening met de voetganger en raakte deze van achteren. Helaas kon de ambulance bij aankomst niets meer voor het slachtoffer betekenen.

Het Openbaar Ministerie heeft het lichaam van S.B. voor obductie in beslag genomen, terwijl het rijbewijs van de bestuurder, die niet onder invloed was, werd ingevorderd. Tevens is het voertuig in beslag genomen, en het onderzoek is overgedragen aan de Verkeer Unit van Regio Midden.

OOK INTERESSANT
Contactverbod tussen verdachte grondinspecteur K. Gajadien en advocaat verlengd