Oom slaat kaak nichtje kapot met muziekbox na ruzie over gestolen SRD 100

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Latour heeft op 17 maart de 29-jarige verdachte S.M. ingesloten voor mishandeling van zijn 19-jarig nichtje C.M.

Onderzoek wees uit dat C.M. een SRD 100 kwijt was, die zij in haar klerenkast had bewaard. Aangezien zij had opgemerkt dat haar oom uit haar slaapkamer kwam, rees bij haar het vermoeden dat hij het geld had genomen. Ze sprak haar oom daarover aan en ontstond er een heftige woordenwisseling.

De oom was zo verhit, nam een muziekbox die in zijn nabije omgeving was en bracht zijn nichtje daarmee slagen toe in het gezicht. Hierna ontstond er een worsteling tussen oom en nichtje.

De oom beet op een gegeven moment in de rug van C.M. Bij die gelegenheid lukte het haar om uit die worsteling te raken en pakte het nichtje een scherp voorwerp, waarmee ze in het gezicht van haar oom zwaaide. S.M. werd geraakt aan zijn neus en hield enkele schrammen daarvan over.

De jonge vrouw die ernstig met de muziekbox door haar oom werd mishandeld, heeft vermoedelijk een kaakfractuur opgelopen en is verwezen naar de KNO-arts.

De verdachte S.M. geeft wel toe dat hij zijn nichtje C.M. te lijf is gegaan, maar ontkent het geld te hebben weggenomen.

BEKIJK OOK: Liftende neef ingesloten voor diefstal geldbedrag uit voertuig

Overige berichten