fbpx

Ontzielde lichaam verongelukte politieagent afgestaan aan nabestaanden

GFC NIEUWSREDACTIE- Het ontzielde lichaam van de 29-jarige politieambtenaar, Marcel Pallees, die zondag omkwam bij een aanrijding in Suriname, is intussen afgestaan aan de nabestaanden.

De politie van Moengo kreeg omstreeks 01.30 de melding van een verkeersongeval op de Oost-Westverbinding ter hoogte van km 57 en deed voor onderzoek de locatie aan.

Ter plaatse werd het verkeersslachtoffer die naderhand politieman bleek te zijn in het voertuig aangetroffen. Per ontboden ambulance werd de zwaargewonde agent die niet aanspreekbaar was voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar hij kort na aankomst de geest gaf.

BEKIJK OOK
Wegomlegging in verband met defilé 25 november

Volgens het onderzoek reed de autobestuurder vanuit Albina richting Paramaribo. Door tot nog toe onbekende reden heeft hij ter hoogte van km 57 de controle over de besturing van het voertuig verloren. Hij raakte van de weg en kwam in botsing met een boom op de langs de weg lopende berm met voor hem het noodlottige gevolg.