fbpx

Onderzoek bromfietsdiefstal resulteert in aanhouding twee drugsverdachten

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Nieuw-Nickerie (Suriname) heeft in de morgen van 6 februari de twee drugsverdachten Roël A. en Ravin W. op een adres aan de Arnold Julenweg in het ressort Waldeck aangehouden.

De wetsdienaren begaven zich in verband met een onderzoek van een bromfietsdiefstal naar het voornoemd adres, toen deze twee mannen die op het balkon van de woning waren bij het zien van de politie het hazenpad kozen.

Aan de hand van de verdachte gedragingen van dit tweetal stelde de politie direct een onderzoek in. Daarbij werden door de politieambtenaren aangetroffen en in beslag genomen een hoeveelheid marihuana met een gewicht van meer dan 1 kilogram, een fijn weger, twee scherpe voorwerpen en twee rollen plastic wraps die vermoedelijk als verpakkingsmateriaal werden gebruikt.

OOK INTERESSANT
Newmont Suriname ondersteunt renovatie Multifunctioneel Centrum te Snesiekondre

Terwijl de politie nog bezig was met het onderzoek, kwamen de twee mannen, die zich uit de voeten hadden gemaakt weer ter plekke. Beide verdachten gaven de politie te kennen dat de partij marihuana aan hun toebehoort. Dit duo werd direct in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Roël en Ravin zijn door de politie in verzekering gesteld. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de Recherche van Regio West.