Onbetrouwbare werknemers grootste ergernis voor ondernemers in Suriname

gesprek solliciatie man vrouw werk kantoor

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Het niet nakomen van afspraken en ongedisciplineerd gedrag vormen de grootste ergernissen voor ondernemers in Suriname. Dit blijkt uit een recente mini-enquête uitgevoerd door het Internationaal VrouwenCollectief (KIVC).

Het KIVC heeft twintig ondernemers uit Paramaribo, Wanica en Commewijne geïnterviewd om inzicht te krijgen in hun grootste frustraties met betrekking tot hun werknemers.

Recurrente thema’s zoals te laat komen, ongerechtvaardigd ziek melden, niet naar behoren uitvoeren van taken en algemene laksheid kwamen naar voren als voornaamste klachten.

Een vertegenwoordiger van het KIVC legt aan GFC Lifestyle uit dat uit de enquêteresultaten blijkt dat geen van de deelnemende ondernemers over het algemeen zeer tevreden is met de prestaties van hun werknemers.

De resultaten suggereren dat de gemiddelde werknemer wordt gekenmerkt door onbetrouwbaarheid en gebrek aan discipline op diverse terreinen.

Het onderzoek benadrukt volgens het KIVC de behoefte aan effectieve personeelsmanagementstrategieën om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Foto ter illustratie.

OOK INTERESSANT
Nieuw Tinder-abonnement van bijna €500 voor singles