fbpx

Nurmohamed brengt werkbezoek aan lopende projecten Commewijne

GFC NIEUWSREDACTIE- Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) heeft wederom een werkbezoek gebracht aan het district Commewijne (Suriname) om de lopende projecten van OW aldaar te bezichtigen en waar nodig in te spelen op knelpunten.

Bij dit werkbezoek werd de minister vergezeld door directie leden, adviseurs en afdelingshoofden.

De bewindsman geeft te kennen dat de meeste projecten in PPP-verband worden uitgevoerd. In 2023 zal de focus gericht worden om projecten in eigen beheer uit te voeren en de rest zal in PPP-verband gebeuren. Er werd onder andere een bezoek gebracht aan de bestratingswerkzaamheden van de Pt. Tilakdharieweg.

Nurmohamed gaf hierbij aan dat de straatstenen die vrijkomen tijdens de werkzaamheden voor een sociaal doel gebruikt kunnen worden. Het is belangrijk dat de basis zaken voor infrastructuur geregeld worden voor een betere leefsituatie.

BEKIJK OOK
Vrouw, 76, haalt groot geldbedrag van de bank om perceel te kopen en wordt daarna aangereden en beroofd

De OW-delegatie bezocht ook enkele straten in Commewijne die bezand of her-bestraat worden en een sluis waarvan de sluisdeur onlangs is vervangen.

Tijdens dit werkbezoek werd er van de gelegenheid gebruik gemaakt om een bus te overhandigen aan OW Commewijne. Deze bus zal worden ingezet om arbeiders te vervoeren en waar nodig hulpbehoevende mensen te ondersteunen.

Tot slot voerde Nurmohamed aan dat er wordt gewerkt aan de reconstructie van het wegennet rondom de Van ’t Hogerhuysstraat. Deze reconstructie zal verlichting moeten brengen aan het fileprobleem van Commewijne.