NPS viert 77ste verjaardag met focus op duurzame ontwikkeling

GFC NIEUWSREDACTIE – Op 29 september viert de Nationale Partij Suriname (NPS) haar 77ste verjaardag met een feestelijke bijeenkomst genaamd “A NYUN PASI” in Grundyari.

Tijdens deze gelegenheid zullen diverse sprekers, inclusief de voorzitter, de nieuwe visie van de partij presenteren aan de leden, genodigden en sympathisanten.

Bovendien feliciteert de NPS de Surinaamse gemeenschap met het nieuws dat Total Energies in 2028 zal beginnen met de verwerking van 700 miljoen vaten ruwe olie in de Surinaamse territoriale wateren.

De NPS benadrukt het belang van de ontwikkeling van de offshore olie- en gasindustrie en pleit ervoor dat de opbrengsten ten goede komen aan de gehele bevolking en niet slechts aan een kleine groep politieke elite. De partij stelt voor een speciaal Ministerie voor Olie en Gas op te richten om duurzaam beleid te waarborgen.

De NPS, met een geschiedenis van verantwoordelijk, transparant en duurzaam leiderschap, heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van Suriname gedurende bijna 50 jaar.

De partij moedigt nu alle Surinamers aan om samen te werken voor een duurzame en eerlijke bijdrage aan de ontwikkeling van het land.

De NPS blijft vastberaden om stabiliteit en groei te bevorderen, met oog voor de behoeften van het volk. Samen met progressieve burgers wil de partij deze missie voortzetten en Suriname verder opbouwen.

OOK INTERESSANT
Operatiekamerassistenten Suriname solliciteren op grote schaal in het buitenland