fbpx

Nieuwe Kern voor de BEP in Brokopondo

GFC NIEUWSREDACTIE- In Marchalkreek werd zaterdag de 33ste kern van de politieke partij BEP in Brokopondo geïnstalleerd.

Het bestuur van deze nieuwe kern bestaat uit 8 leden die langs de Afobakkaweg woonachtig zijn en ressorteert onder Ressort Marchall Kreek.

Kernen zijn de kleinste eenheden van de partij en zij een hebben een belangrijke stem bij het voordragen van kandidaten voor de afdelingsbesturen en het hoofdbestuur.

De voorzitter van deze kern is Sylvia Pomba, die aangaf blij te zijn met de nieuwe kern en dat ze samen met haar bestuur hard te zullen werken om de BEP aan meer stemmen en zetels te helpen bij de verkiezingen van mei 2025. Vermeldenswaard is dat mevrouw Sylvia Pomba de moeder is van de steratleet Janique Pomba.

BEKIJK OOK
“Vrienden” van STIVASUR – een nieuwe trend om samen verantwoord alcoholgebruik in Suriname te stimuleren

Voorzitter Asabina feliciteerde de nieuwbakken kernvoorzitter en haar leden dat zij deze grote verantwoordelijkheid op hun schouder hebben genomen.

Hij deelde zijn gehoor verder mee dat de partij de evaluatie van de verkiezingen van mei 2020 achter de rug heeft en dat er thans een commissie onder leiding van Salomon Emanuels bezig is met de doorlichting van partij.

BEKIJK OOK: Activiteiten in samenspraak met lokale bevolking benadrukt Brunswijk