fbpx

Nickelodeon beschuldigd van seksualisering Ariana Grande toen ze kindsterretje was

GFC NIEUWSREDACTIE- Nickelodeon is onder vuur komen te liggen nadat een ‘verontrustende’ video van, de inmiddels 29-jarige zangeres, Ariana Grande is opgedoken.

In de clip is te zien hoe ze op 16-jarige leeftijd als kindsterretje wordt ‘geseksualiseerd’ in het tv-programma Victorious. Zo steekt ze haar hand in haar keel, haar tenen in haar mond, praat over ‘drijfnat’ zijn, doet dingen met een aardappel waarvan Mr Potato Head gaat fronsen en tot slotte gooit ze liggend op haar rug water over zich heen op een manier waar Kim Holland nog wat van kan leren.

De video ging viraal op Twitter en is inmiddels al meer dan 3 miljoen keer bekeken. Anno 2022 zorgt dit natuurlijk ook meteen voor een hoop pissige reacties en veel kritiek op het netwerk.

BEKIJK OOK
Lil Nas X pauzeert Atlanta Concert om noodgeval: hij moest poepen

Iemand schreef: “Dit is absoluut walgelijk. Als volwassene die hier nu naar kijkt, kun je precies weten wat ze aan het doen waren.
“Ik hoop dat ze erover spreekt, mensen zullen haar zeker steunen.”

Een ander zei: “Dit maakt me altijd misselijk, stel je voor dat je een tiener ‘regisseert’ om dat soort dingen te doen als een volwassen man.”
Een derde voegde eraan toe: “Toen ze haar vinger in haar mond stak… Ze zag er fysiek ongemakkelijk uit, en dat ‘voetending’ is echt walgelijk.”

Foto: UNILAD