fbpx

‘Nick Carter (Backstreet Boys) verkrachtte 17-jarig meisje in tourbus’

GFC NIEUWSREDACTIE- Een vrouw klaagt Nick Carter aan omdat hij haar in 2001 zou hebben verkracht in een Backstreet Boys-tourbus toen ze 17 was.

In een civiele klacht die donderdag in Clark County, Nevada, werd ingediend, beweert Shannon Ruth, nu 39, dat Carter haar dwong om orale seks met hem uit te voeren en haar vervolgens verkrachtte nadat ze haar had uitgenodigd in de bus na een concert in Tacoma, Washington, tijdens de Black &Blue-tour van de groep.

Als gevolg van de vermeende aanval infecteerde Carter haar met humaan papillomavirus of HPV, dat genitale wratten en zelfs kanker kan veroorzaken, aldus de klacht.

Ze eist een niet nader gespecificeerde schadevergoeding voor medische kosten, pijn en lijden.

“De afgelopen 21 jaar zijn gevuld met pijn, verwarring, frustratie, schaamte en zelfbeschadiging die een direct gevolg zijn van Nick Carter die me verkrachtte,” zei Ruth toen ze haar verhaal door tranen deelde tijdens een persconferentie.

BEKIJK OOK
Tiener Playboy Bunny die hugh Hefner's 'duivelskind' op 19-jarige leeftijd heeft geaborteerd, zegt dat ze blij was om hem te zien sterven

Ruth is autistisch en leeft met hersenverlamming, een aandoening die van invloed is op beweging en coördinatie, maar ze zei dat niets een meer blijvende impact op haar leven heeft gehad dan wat Carter deed en tegen haar zei.
In een verklaring aan BuzzFeed News deed Carters advocaat Michael Holtz de claim af als “niet alleen juridisch waardeloos, maar ook volledig onwaar”.

“Helaas is mevrouw Ruth al enkele jaren gemanipuleerd om valse beschuldigingen over Nick te maken – en die beschuldigingen zijn in de loop van de tijd herhaaldelijk en materieel veranderd,” zei Holtz. “Niemand mag voor de gek worden gehouden door een persstunt georkestreerd door een opportunistische advocaat – er is helemaal niets aan deze bewering, waarvan we er niet aan twijfelen dat de rechtbanken zich snel zullen realiseren.”