fbpx

Neergestoken jongeman van wie de organen te zien kwamen buiten levensgevaar

GFC NIEUWSREDACTIE- De 21-jarige Damian T. die in de nacht van 3 op 4 september werd neergestoken, verkeert buiten levensgevaar.

De politie van Lelydorp heeft de 19-jarige verdachte Carbin M. aangehouden.

Carbin wordt ervan verdacht Damian T. steekverwondingen te hebben toegebracht in het LSB stadion te Lelydorp.

Damian deed in de vroege ochtend van 4 september het politiebureau aan en deed aangifte tegen Carbin. De aangever die besmeurd was met bloed en steekverwondingen bleek te hebben opgelopen ter hoogte van zijn linkerborstkast en linker bovenarm, werd met de ambulance
afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De artsen moesten meteen operatief optreden, omdat zijn organen te zien kwamen. Het slachtoffer is ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen en verkeert buiten levensgevaar, meldt de politie.

BEKIJK OOK
Santokhi staat stil bij belang investeren in onderwijs

Onderzoek wees uit dat de twee jongemannen een oude vete hebben en elkaar tijdens een activiteit in het LSB stadion te Lelydorp tegenkwamen. Bij die gelegenheid ontstond er een vechtpartij tussen de twee mannen die uitmondde in een steekpartij.

Na de daad verliet de verdachte de plek en werd diezelfde dag door de politie opgespoord en aangehouden. Hierna is hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Lelydorp.

Carbin is achter slot en grendel geplaatst.