fbpx

Neem direct een nieuwe vriendin indien je erg verdrietig bent na relatiebreuk

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Er is een fantastische en zeer effectieve oplossing voor erg verdrietige mannen die zijn verlaten door hun vrouw of vriendin of om wat voor reden dan ook een relatiebreuk achter de rug hebben.

Desondanks blijven mannen die het maar niet kunnen of willen accepteren dat hun romance voorbij is, zich vastklampen aan slechts één vrouw.

Zij zijn zo ernstig verblind geraakt door de liefde, dat in hun persoonlijke beleving er maar één vrouw is die hen gelukkig kan maken: hun ex.

Het gevolg is dikwijls dat een deel van deze verlaten heren zichzelf soms maandenlang denigreren door hun ex op de meeste absurde wijze te bedelen om de relatie te herstellen.

Dat zegt de in het Haagse nachtleven als vrouwenkenner bekend staande Casanova in gesprek met de GFC Nieuws lifestyleredactie.

Casanova die volgens informatie intussen al met meer dan 1400 vrouwen naar bed is geweest legt uit dat het zo snel mogelijk aangaan van een nieuwe liefdesrelatie de beste oplossing is voor heren met liefdesverdriet.

BEKIJK OOK
Oma spendeert €100.000 aan plastische chirurgie: 'mijn borsten zijn bijna 10 kilo zwaar'

“Blijf niet hangen in het verleden en verdoe je tijd niet aan iemand die jou niet meer wil hebben. Als een vrouw niet verder met je wil, moet je haar direct loslaten en als de bliksem zo snel kiezen voor een nieuwe vriendin”.

“De volgende dag al, wacht niet te lang hiermee. Het is absoluut de beste oplossing”, stelt de deskundige.

Hij wijst erop dat er miljarden vrouwen rondlopen op aarde.

“Je ex is heus niet de enige die goed voor je kan zijn. Die verkeerde gedachte moet je zo snel mogelijk uit je hoofd halen. Er lopen miljoenen vrijgezelle vrouwen rond die qua karakter misschien wel tien keer beter zijn”, aldus Casanova.