fbpx

Nederlandse mannen steeds minder in trek bij dames, gedragen zich te vrouwelijk

INGEZONDEN- De Nederlandse man is verwijfd en een ja-knikker. Als resultaat vallen ze minder in trek bij het tegenovergestelde geslacht.

Binnen mijn sociale kring merk ik frequent dat beide geslachten alsmaar over elkaar mekkeren. Dames zouden zich te masculien gedragen en zijn mannen vervrouwelijkt.

Mijn vrouwelijke collega’s vragen zich vooral af waar de ‘echte Nederlandse man’ is gebleven. Een vent die van zich afbijt en durft te vertellen waar het op staat.

Ze voelen zich als het ware verplicht om buitenlandse heren te daten. “Zij zijn tenminste mannelijker”, hoor ik vaak van hen.

Door decennia durende campagnes van onder andere feministen hebben Nederlandse mannen te horen gekregen zich ‘kwetsbaar’ te moeten opstellen en meer van hun ‘gevoelige’ kant te laten zien. Ook plaatsen ze nu onbewust vrouwen op een voetstuk.

BEKIJK OOK
Suriname een rijk land? Wij kunnen niet eens een nieuw vliegtuig leasen of kopen

Dit zijn echter feminiene gedragskenmerken die  een vrouw totaal niet aantrekkelijk vindt, met als resultaat het huidige dramatische klimaat wat betreft man-vrouw verhoudingen in Nederland.

Kerels uit niet westerse landen hebben dit dit daartegenover niet meegekregen zijn dus mannelijker, wat voor meer aantrekkingskracht zorgt bij dames.

Mijn oproep aan de Nederlandse man is om vooral hun mannelijke identiteit niet te verliezen.

J. Huizinga

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud