fbpx

Mogelijk link tussen moord Nederlandse ex-profvoetballer Maynard en liquidatie op Curaçao

GFC NIEUWSREDACTIE- Er is mogelijk een link tussen de moord op de Nederlandse ex-profvoetballer Kelvin Maynard (foto) in 2019 in Amsterdam en de liquidatie van Genciël Feller op Curaçao in datzelfde jaar.

Het Openbaar Ministerie in Nederland loofde donderdag een beloning van 20.000 euro uit voor de tip waarmee de politie zicht krijgt op de opdrachtgever(s).

De 32-jarige Maynard werd op 18 september 2019 in zijn auto onder vuur genomen vanaf een scooter met daarop twee mannen die naast hem stopten, terwijl hij wachtte bij het verkeerslicht.

De oud-profvoetballer gaf gas, belandde vervolgens met hoge snelheid in een brandweerkazerne en bezweek ter plekke aan zijn verwondingen.

BEKIJK OOK
Ruim 2,5 miljoen huishoudens en bedrijven Florida zonder stroom door orkaan Ian

Het onderzoek is dit jaar heropend nadat de politie nieuwe informatie kreeg over een mogelijke link met de liquidatie van de 23-jarige ‘Genna’ Feller. Hij overleed op 2 september 2019 op Curaçao.

Twee mannen renden in Willemstad op zijn auto af en vuurden van dichtbij talrijke kogels af op de voor- en zijkant van het voertuig. De twee uitvoerders werden veroordeeld tot gevangenisstraffen van twintig jaar, een derde kreeg zestien jaar cel opgelegd.

Foto: Opsporing verzocht