Moeder ‘dumpt’ kinderen: ‘als je geen stress wilt hebben, moeten je kids ver van je zijn’

hoofdpijn migraine stress vrouw

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 34-jarige moeder uit Paramaribo, Suriname, heeft zaterdag haar twee tienerkinderen ‘gedumpt’ bij haar grootmoeder.

De dertiger bracht zonder voorafgaande afspraken haar zoon en dochter met haar auto naar de oude dame, die in het district Wanica woont.

GFC Lifestyle verneemt van een vriendin van haar dat toen ze bij haar oma aankwam, ze tegen haar kinderen zei dat ze even weg zou gaan, maar snel terug zou komen.

Vervolgens reed ze terug naar haar eigen huis, stopte alle belangrijke spullen van de tieners in vuilniszakken en liet haar vriend die naar de kinderen brengen met de mededeling dat ze niet meer welkom zijn bij haar thuis.

De vriendin legt aan GFC uit dat de vrouw al langer volledig gestrest is door het wangedrag van de tieners en dat ze absoluut niets meer met hen te maken wil hebben.

Naar verluidt is ze ook niet van plan om financieel bij te dragen aan hun verzorging. Tegen haar vrienden en vriendinnen zei ze: “Als je geen stress wilt hebben, moeten je kinderen ver van je zijn.”

OOK INTERESSANT
Surinamers worden uitgedaagd om miljonair te worden in plaats van ambtenaar

Foto ter illustratie.