fbpx

Moeder die zoontje met fentanyl drogeerde: het zand dat hij in park at is de doodsoorzaak

GFC NIEUWSREDACTIE- Een moeder is ruim een jaar nadat haar 2-jarige zoon stierf aan een overdosis fentanyl gearresteerd.

Volgens Crime Online bracht Jeanetta Blow (29) uit Florida (VS) haar zoontje in juni 2020 naar de eerste hulp.

De jongen had geen hartslag en ademde niet.

Ziekenhuispersoneel merkte ook dat het kind een temperatuur van 33 graden celsius had – ver onder normaal – hetgeen betekende dat hij al enige tijd dood was.

BEKIJK OOK MEER GFC  NIEUWS: Moeder brengt 2-jarige dochter om het leven en hangt zichzelf op om ontrouwe man

De moeder zou onderzoekers hebben verteld dat toen ze wakker werd haar zoontje niet ademde. Ze haalde verder aan dat hij een dag eerder vuil zand at toen ze in het park waren.

Jeanetta beweerde dat ze bij haar moeder woonde maar bekende uiteindelijk bij haar vriend te wonen – die een bekende van de politie is.

BEKIJK OOK
Beveiliger brengt vrouwelijke collega om het leven omdat ze hem afwees

In een container in de buurt van hun appartement vonden agenten zakken met vervuilde papieren handdoeken, plastic handschoenen, een bevlekt laken en braaksel. Soortgelijke items zijn ook gevonden in tassen in de woning.

BEKIJK OOK MEER GFC  NIEUWS: Personal trainer: het dichtplakken van mijn mond tijdens het slapen verbetert mijn gezondheid

In het appartement van het echtpaar ontdekten onderzoekers ook een tas met kleinere plastic zakjes die worden gebruikt om heroïne in te pakken, en handschoenen die vaak worden gebruikt om heroïne te hanteren om blootstelling aan fentanyl te voorkomen.

Sectie heeft vastgesteld dat de 2-jarige stierf aan fentanyl-vergiftiging.

De vrouw wordt beschuldigd van doodslag en knoeien met bewijs.

Ze is op borgtocht vrij.

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER