fbpx

Personal trainer: het dichtplakken van mijn mond tijdens het slapen verbetert mijn gezondheid

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een personal trainer heeft onlangs onthuld hoe het dichtplakken van zijn mond tijdens zijn slaap zijn gezondheid volledig heeft verbeterd.

Brandon uit het Australische Sydney zegt dat hij in eerste instantie een ‘mondademhaler’ was – iemand die uit zijn mond ademde in plaats van uit zijn neus.

Na onderzoek is Brandon echter begonnen met het tapen van zijn mond en doet dat nu dagelijks om ervoor te zorgen dat hij alleen door zijn neus ademt tijdens het slapen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Expert onthult destructieve gewoonte in bed die relaties vernietigt

Hij zegt dat hij nu beter slaapt en beter kan ademen dan ooit. Ook zegt hij dat z’n huid is verbeterd.

Volgens Healthline wordt neusademhaling als veel gezonder beschouwd dan mondademhaling, omdat het natuurlijker is en een effectiever gebruik van de lucht die je lichaam gebruikt.

BEKIJK OOK
Wonderen bestaan echt, zegt zeer hoog aangeschreven Amerikaanse intensive care specialist

Je neus filtert vreemde deeltjes eruit, wat betekent dat je zuivere zuurstof inademt, in tegenstelling tot je mond die niets smerigs kan filteren dat misschien is opgepikt.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Zorgen over dodelijke bloedzuigende insect die ongeneeslijke ziekt veroorzaakt

Uiteindelijk stelt het uw neusholtes in staat om de zuurstofopname en bloedsomloop te verhogen, wat op zijn beurt de ademhaling vertraagt, uw longvolume verbetert en uw middenrif helpt goed te werken.

Het kan ook het risico op allergieën en hooikoorts verlagen, het risico op hoesten verminderen en uw immuunsysteem boosten.

Er zijn echter een paar risico’s aan het dichtplakken van de mond, zoals huidirritatie rond de lippen en mond, slapeloosheid en slaapverstoringen. Dit kan, in het ergste geval, iemand doen stikken.

Instagram/@bodybybrando

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER