fbpx

Moeder 12- jarige jongen uit Paramaribo denkt dat zoon is bezeten door kwade geesten

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 34- jarige moeder van een 12- jarige jongen die woont in Paramaribo is er van overtuigd dat haar kind is bezeten door kwade geesten.

Twee buurvrouwen die zich bemoeien met de kwestie vertellen aan GFC Nieuws dat de alleenstaande vrouw al langer tijd ernstige problemen heeft met het extreem onhandelbaar kind.

Regelmatig zijn er in de woonomgeving heftige scheldpartijen te horen.

“De moeder is radeloos en vraagt ons vaak om te helpen ingrijpen. Het kind heeft niet lang terug zelfs de arm van zijn moeder vastgepakt en een forse draai aan gegeven”.

HEB JE EEN DIKKE BUIK? LEPTOZ GEMBERSLANK 5X GECONCENTREERD VOOR EEN KRACHTIGE VETVERBRANDING EN OPTIMALE SPIJSVERTERING! VERKRIJGBAAR BIJ CONSTANTIN EN DA DROGIST

“Daarbij schreeuwt hij ook zo hard, dat velen van ons kunnen horen wat er daar binnen in huis gebeurt”, vertelt een buur.

Intussen is er gevraagd aan het KIVC om te interveniëren. Het ligt in de bedoeling dat een deskundige uitgebreide gesprekken zal voeren met de kwajongen om na te gaan wat hem zo dwars zit.

OOK INTERESSANT
Neefje(17) stuurt pikante foto's van zichzelf naar tante

Het sterk vermoeden bestaat dat het kind erg ontevreden is met de leefstijl van zijn moeder. Hij zou ook vaker aan vriendjes in de buurt hebben verteld dat hij wil weten wie zijn vader is.

Volgens onbevestigde informatie zou zijn vader in Nederland wonen. Hij was ten tijde van de bevruchting als toerist in Suriname en zou niet eens weet ervan hebben dat hij de verwekker is van het probleemkind.

De moeder heeft aan het KIVC uitgelegd dat ze geen geloof heeft in een psychologische aanpak en de voorkeur geeft aan de hulp van een priester.

Het VrouwenCollectief is het daarmee volstrekt oneens en blijft bij het standpunt dat de jongen psychologische ondersteuning nodig heeft.