fbpx

Meghan Markle niet uitgenodigd door koninklijke familie na overlijden koningin Elizabeth

GFC NIEUWSREDACTIE- Meghan Markle verscheen niet naast haar man, prins Harry, toen hij op weg was naar Balmoral Castle, na het nieuws van de dood van koningin Elizabeth.

Volgens royal expert Katie Nicholl werd een uitnodiging om zich bij de familie op het landgoed te voegen niet gegeven aan Meghan.

“Het is duidelijk dat de familie wilde dat prins Harry daar was, ook al was hij niet in staat om op tijd naar Balmoral te komen om zijn grootmoeder te zien,” vertelt Nicholl aan ET.

“Maar Meghan, de hertogin van Sussex, werd, naar we begrijpen, niet uitgenodigd om zich bij de familie aan te sluiten”, voegt Nicholl eraan toe. “Ze heeft gezegd dat ze een andere keer naar Balmoral zal gaan. Maar ik denk dat het heel veelzeggend is dat prins Harry in zijn eentje zonder zijn vrouw naar Balmoral is gereisd.”

BEKIJK OOK
John Cena vestigt Guinness World Record

Harry (37) en Meghan (41) zouden de WellChild Awards in Londen bijwonen. Na een eerdere aankondiging dat de gezondheid van koningin Elizabeth achteruit was gegaan, annuleerden de hertog en hertogin van Sussex hun verschijning en stapte de hertog in een vliegtuig, solo, van Londen naar Schotland.

Foto: Andrew Milligan/PA Images via Getty Images