fbpx

Meer vrouwen beschuldigingen Adam Levine van flirterige berichten na onthulling model over affaire met de Maroon 5-frontman

GFC NIEUWSREDACTIE- Adam Levine (43), bekend als zanger van Maroon 5, heeft zich niet zo netjes gedragen tegenover zijn vrouw Behati Prinsloo (34).

De zanger laat weten een grens te zijn overgegaan in gesprekken die hij met andere vrouwen heeft gehad. Daar was eerst wel een beschuldiging van een Instagram-model, met wie hij een affaire zou hebben gehad, voor nodig.

Model Sumner Stroh beweert in een video dat ze een jaar lang een affaire had met Adam. Ze zou ten tijde van de affaire ‘jong, naïef en makkelijk te manipuleren’ zijn geweest. Ze deelde ook screenshots die afkomstig lijken te zijn van het geverifieerde Instagram-account van Adam, waarin hij met haar flirt. Hoewel de affaire inmiddels voorbij is, durfde Adam recentelijk een zeer gewaagde vraag aan haar te stellen. ‘Zou ik mijn derde kind naar je mogen vernoemen?’ zo valt te lezen in één van de screenshots. Hij doelt hiermee op het kind dat hij momenteel met Behati verwacht.

Hoewel er over de geloofwaardigheid van het verhaal wordt getwijfeld, laat Adam vandaag in een verklaring aan TMZ weten dat hij inderdaad een grens is over gegaan, maar dat het verhaal van Sumner niet helemaal klopt. “Mijn slechte beoordelingsvermogen heeft ervoor gezorgd dat ik met iemand anders dan mijn vrouw heb gepraat op een flirterige manier. Ik heb géén affaire gehad, maar heb zeker wel een grens overschreden tijdens een ongelukkige periode in mijn leven.”

De zanger noemt zijn acties ‘ongepast’. “Ik ben aan mezelf gaan werken. Mijn vrouw en mijn familie is alles waar ik om geef in deze wereld. Zo naïef en dom genoeg zijn om het enige te riskeren dat echt belangrijk voor me is, was de grootste fout die ik ooit heb kunnen maken. Ik zal deze fout nooit meer maken en ik neem volledige verantwoordelijkheid hiervoor. We zullen er samen doorheen komen.”

BEKIJK OOK
Trevor Noah verlaat 'Daily Show' na zeven jaar

Echter wordt de zanger nu door meer vrouwen beschuldigd van het verzenden van flirterige berichten, inclusief screenshots waarvan ze beweren dat ze bewijzen dat de zanger achter de gesprekken zat.

Een komiek genaamd Maryka plaatste dinsdag een reeks screenshots van een vermeend gesprek met de zanger waarin hij haar vertelt: “Leid jezelf af door te f ****** met mij!” Maryka plaatste ook een privévideo die Levine haar naar verluidt stuurde waarin hij zegt: “Ik ben dom”, hoewel de context waarin hij het stuurde niet helemaal duidelijk is.

Een andere vrouw, Alyson Rosef, plaatste ook een reeks DM’s, naar verluidt naar haar gestuurd door Adam, die gedeeltelijk luidden: “Ik zou niet met je moeten praten, weet je (toch)?” Tijdens een andere uitwisseling, wanneer Alyson verklaart dat ze alleen van metalmuziek houdt, reageert Levine: “Zei geen hete chicks ooit anders dan jij.”

Alyson zegt dat ze de beslissing heeft genomen om de DM’s te plaatsen omdat ze zich echt slecht voelt voor Adam’s vrouw en moedigt andere meisjes aan om hetzelfde te doen.

Foto: Adam Levine en echtgenote ( Stylecaster)