fbpx

Martha Stewart ontkent liefdesrelatie met Pete Davidson: ‘Hij is een charmante jongen’

GFC NIEUWSREDACTIE- Martha Stewart heeft gereageerd op virale memes die een ontluikende relatie suggereren tussen haar en de ex van Kim Kardashian, Pete Davidson.

Ondanks dat ze tijdens het White House Correspondents’ Association Dinner in april de hand vasthield van Pete, zei de 81-jarige dat ze niet op het punt staat Davidsons volgende love interest te worden.

“Pete Davidson is als de zoon die ik nooit heb gehad!” vertelde de beroemde diva de Daily Mail met een lach bij de opening van haar allereerste restaurant in het Parijs in Las Vegas op vrijdag.

Hoewel een hete nieuwe relatie niet aan de horizon ligt, zei ze dat ze het leuk vond om de 28-jarige artiest te ontmoeten.
“Hij is een charmante jongen die zijn weg vindt”, zei ze.

BEKIJK OOK
Alex Jones is een gevaarlijke soort van geestesziek en moet worden geïnstitutionaliseerd , zegt ex-vrouw

Davidson scheidde begin augustus van Kardashian, zijn vriendin van negen maanden, onder vermelding van redenen zoals zijn filmschema en Kardashian die bezig was met het opvoeden van haar kinderen en het runnen van haar bedrijf.

Stewart – die 29 jaar getrouwd was met uitgever Andrew Stewart voordat ze er in 1987 mee stopten – is regelmatig het gesprek van sociale media.