fbpx

Mannen opgelet: vrijgezelle vriendinnen van je vrouw vergiftigen jullie relatie onbewust

GFC LIFESTYLEREDACTIE- ‘Mannen staan er vaak niet bij stil hoeveel invloed dames op elkaar hebben en meegaan met de groep om niet buiten de boot te vallen.’

Volgens de Haagse relatiespecialist Casanova moet er daarom voor een positief verloop van een relatie goed gekeken worden naar de sociale omgeving van een vrouw voor je een serieuze relatie aangaat.

Aan GFC Nieuws vertelt hij dat vrouwen veel waarde hechten aan de mening en denkwijze van hun vriendinnen.

“Mannen denken meestal voor zichzelf, terwijl bij dames de groep voor hen beslist.”

Vrijgezelle vriendinnen noemt Casanova ‘puur vergif’ omdat zij negatieve gedachten inbrengen die je vrouw naar een ander pad leiden.

Zo zouden single dames hun gebonden vriendinnen aanmoedigen om activiteiten te ondernemen die niet bepaald netjes zijn voor als je in een relatie zit zoals uitgaan, drinken en flirten met andere mannen.

“Op die manier kan ze worden geleid tot overspel terwijl dit vooraf helemaal niet de bedoeling was, maar simpelweg werd omgepraat door haar losbandige vriendinnen.”

Ook zou er regelmatig neerbuigend gesproken worden over hun man of vriend. Kortom: ‘ze wordt aangespoord zich als een alleenstaande dame te gedragen.’

Gehoopt wordt dat ze dit ook uiteindelijk wordt en terugkomt bij de ‘groep,’ beweert Casanova.

Conform de theorie van de relatie-expert heeft dit te maken met jaloezie en onverwerkte frustraties aan de kant van vrijgezelle dames.

Foto ter illustratie.