Mannen lopen zeer groot gevaar wanneer ze omgaan met gewiekste vrouwen

INGEZONDEN- Dat mannen groot gevaar lopen en hun leven volledig geruïneerd kan worden wanneer ze omgaan met verkeerde vrouwen, blijkt voor de zoveelste keer.

Behalve dat mannen vaak onschuldig in de cel worden gedumpt, gaat ook hun goede imago volledig naar de knoppen wanneer het vrouwen menens is om hen kapot te krijgen.

Zo heeft ook een van de beste acteurs aller tijden Bill Cosby op schandalige wijze moeten ervaren hoe ver sommige gewiekste vouwen kunnen gaan in de jacht naar roem en geld.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: 7 subtiele gedragingen van een vreemdgaande partner

Zijn vrijheid werd hem langer dan twee jaar ontnomen en de reputatieschade die is aangericht door een stel dames met een slechte inborst lijkt helemaal niet meer te kunnen worden gerepareerd.

Het is alom bekend dat veel filmactrices en zangeressen alles in het werk stellen om hogerop te komen door te flirten en naar bed te gaan met invloedrijke regisseurs, acteurs en zangers.

Op basis van wederzijds goedkeuren vindt er vaak geslachtsgemeenschap plaats om zo hun doel te bereiken.

Het zijn deze zelfde vrouwen die 5 tot zelfs 30 jaar later met allerlei valse beschuldigingen op de proppen komen en slachtoffer spelen.

Wat eerst het van bil gaan met wederzijdse instemming was, wordt plotsklaps door deze carrièretijgers bestempeld als misbruik en aanranding.

Maar in de periode waarin ze mannen hard nodig hadden voor hun carrière waren ze wel poeslief en was er geen vuiltje aan de lucht!

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotente mannen met een te klein geslachtsdeel vinden hulp uit de natuur

Hetzelfde is gebeurd met de bekende voormalige regisseur Harvey Weinstein die waarschijnlijk voor de rest van zijn leven achter de tralies zal moeten doorbrengen.

Gelukkig is het voor Bill Cosby nog goed afgelopen en heeft het hooggerechtshof hem zijn vrijheid terug gegeven vanwege een procedurefout. Maar de goede man heeft lange tijd onschuldig in de cel gezeten en er is een smet op zijn naam gekomen.

En het zijn niet alleen invloedrijke mannen wiens levens vernietigd worden door dit soort valse vrouwen. Er zijn jaarlijks duizenden mannen die voor de rechter worden gesleept en op basis van valse verklaringen lange tijd de gevangenis in moeten.

Het moet een waarschuwing zijn voor alle mannen. Wees alert met wie u omgaat!

Foto ter illustratie.

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

Overige berichten