7 subtiele gedragingen van een vreemdgaande partner

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Je geliefde die vaak laat thuiskomt, de telefoon niet opneemt of ineens veel gaat sporten zijn duidelijke signalen die overspel kunnen aanduiden. Maar wat zijn de subtiele kenmerken die een vreemdganger vertoont?

Relatie-experts vertellen hieronder wat de minder duidelijke signalen zijn die overspel aan kunnen duiden.

7. Ze doen hun eigen was
Vreemdgangers willen alle sporen van hun avontuurtjes verhullen, dus zullen ze zo snel mogelijk hun kleding of beddengoed wassen.

6. Ze beschuldigen je van vreemdgaan
Het is vaak zo dat vreemdgangers zo achterdochtig worden door hun eigen gedrag, dat ze jou beschuldigen van overspel. Zo vestigen ze alle aandacht op jou en niet op zichzelf.

Als iemand je constant beschuldigd van vreemdgaan zijn zij misschien wel degene die de bloemetjes buiten zet.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Liefdesexpert onthult vier woorden die je in bed moet zeggen

5. Hun telefoon staat vaak omgekeerd op tafel
Een vreemdganger wil koste wat het kost voorkomen dat hun partner eventuele notificaties van een minnaar of minnares ziet. Verder zijn er vaak andere dingen die de persoon verborgen wil houden van hun partner als het scherm van de telefoon omgekeerd wordt geplaatst.

4. Hun vrienden zijn ineens niet meer zo aardig tegen je
Je partner zal zijn of haar vrienden waarschijnlijk al hebben verteld over hun avontuurtjes waardoor ze zich dan ongemakkelijk voelen in bijzijn van jou.

3. Ze zijn steeds benieuwd naar wat je doet en waar je bent
“De vreemdganger moet weten hoe je schema eruit ziet zodat ze weten wanneer ze hun gang kunnen gaan. Ze doen hard hun best om niet gesnapt te worden”, vertelt een relatiecoach.

2. Ze geven je erg veel cadeautjes 
Relatiecoaches vertellen dat de vreemdganger zich vaak schuldig voelt en zichzelf probeert te troosten door het constant schenken van cadeautjes aan hun partner.

1. Ze vergeten dingen die ze je ooit hebben gezegd
“Had ik je dit al niet verteld?” Als je partner dit regelmatig aan je zegt, zou het wel eens kunnen dat ze meerdere ‘liefjes’ hebben waar ze hun leven mee delen. Dat vertelt psycholoog Colleen Long.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten